Steri-Light Air 200W UV-C High Bay

Automatisk desinficere et areal på flere hundrede m² fra 6-8 meters højde?
Ikke noget problem med Steri-Light™ Air 200W UV-C LED HB

Med de nye High Bay armaturer “Steri-Light Air”, kan vi nu tilbyde løsning til hurtig, sikker og super økonomisk desinficering af store lokaler og arealer – f.eks. lagerhaller, gangarealer i logistikcentre, lufthavne, hospitaler, produktionslokaler, sportshaller og lignende.
Da LED er mere effektivt end konventionelle UV-rør, kan et 200W Steri-Light Air LED-armatur give en UV-C stråling/output svarende til ca. 30 stk. konventionelle 30W UV-C rør – og de holder ca. 5 gange længere, så der er både en energibesparelse samt pris- og pladsmæssig gevinst!

UV-C er jo sundhedsskadeligt for mennesker i højere doser, så armaturerne er naturligvis udstyret med sensor som sørger for, at de ikke aktiveres når der er mennesker i nærheden.
Som ekstra sikkerhed, kan de endvidere udbygges med app styret timer, så armaturerne kun aktiveres i mennesketomme tidsrum.

De er endvidere modulopbygget, så UV-lyset kan dirigeres der hen det måtte ønskes, og således dække et større areal.

For mere info, se her: Steri-light-Air-200W-UV-C-LED

eller kontakt Thomas på tlf. 4050 1939 eller mail: thomas@mikrobefri.dk

Simulering af effektivitet

Desinficeringsgrad efter 1 time i 7,5 x4m rum, montagehøjde 4m

 

 

Nedenstående simulationer er lavet på baggrund af bakterien E.coli.
Da virus har en væsentligt tyndere cellemembran, vil effektiviteten være væsentligt højere, så samme resultat kan opnås med kortere bestrålingstid.

Desinficeringsgrad efter 1 time i rum  4x4m med montagehøjde 4m.