Lysarmatur med indbygget luftrensning og desinficering

LED-panel med indbygget UV-C lys til filtrering af luften

Sikker og effektiv filtrering og desinficering af luften i bygninger og lokaler.

Vi har i vores serie af produkter til desinficering fået to nye serier af LED-paneler der  har indbygget filtrering og sterilisering af luften.  Armaturerne er med højeffektiv LED-belysning på 120lm/W og lav blænding. De passer i systemlofter (595x595mm) eller kan påbygges eller endhænges i wire..
Armaturerne har en indbygget, afskærmet UV-C lyskilde, blæser og filter, der gør panelerne sikre og uskadelige for mennesker og dyr, men effektivt dræber alle mikrober, nedbryder organiske opløsningsmidler og filtrerer f.eks. pollen, støv, sporer og sodpartikler fra luften.

Panelerne  kan med fordel installeres i kontorer, venteværelser, konsultationer, behandlerrum, mødelokaler, i receptionsområder eller restauranter, elevatorer, børnehaver eller klasselokaler samt i produktionslokaler, køkkener og renrum etc. hvor de kan enten erstatte eksisterede lyspaneler, eller anvendes som et supplement.

princip af opbygning - UV-lyskilden er afskærmet

Princip for virkemåde. Filterdelen er normalt afskærmet.

Kort sagt, alle steder hvor man har interesse i en løbende filtrering og desinficering af luften i et lokale.

Armaturerne passer i systemlofter eller kan påbygges, og fås i forskellige wattager for lyset – f.eks. 36W med 120 lumen pr. W (4.320 lumen) og med meget lave blænding med en UGR<16, der sikrer at panelerne lysmæssigt kan anvendes i alle applikationer.

Panelerne er udstyret med en blæser med lavt lydniveau på under 30 db, mekanisk filtrering og og UV-C lyskilden er et Philips 11W UV-C rør med en levetid på >11.000 timer.
Levetiden for filtrene er ca.>2.200 timer og panelet giver selv alarm når det er tid at skifte filtrene.**)
Armaturerne kan filtrere op til 50 m3 i timen med en desinfektionsgrad over 99,5% og f.eks.et lokale på 5x7m med lofthøjde 2,5m (87,5 m3) kan således teoretisk få renset luften af 2 paneler på under en time. *)

Panelerene leveres med simpel tænd sluk funktion eller fjernbetjening med timerfunktion , der kan tænde og slukke lyset eller filtreringen

Matchende 60x60 panel uden lys - kan anvendes oversalt

UV-C panel uden LED.

uafhængigt af hinanden, og der findes endvidere et modul uden belysning, der kan monteres uafhængigt af installationen iøvrigt.

*) Det er ikke al luft der bliver suget ind  – så ville I sidde i konstant træk! 😉

**) Filtrene er meget simple at skifte og ikke særligt dyre, men vi tilbyder gerne en serviceaftale, så I ikke skal skænke det en tanke. Vi sørger for at de altid er up to date.

 

Yderliger data: Steri-light-Air-595×595 mm LED+UV-C panel