ClearWin – kontinuerlig desinficering af håndlister på rulletrapper

Rulletrappe gelændre/håndlister, der anvendes på stationer, indkøbscentre, lufthavne og kontorbygninger etc. bliver konstant benyttet og eksponeret for sygdomsfremkaldende bakterier og vira.
COVID-19-pandemien har øget risikoen for smitte og bekymringen i samfundet generelt, og behovet for nye hygiejneløsninger er stigende – også efter Covid. Nye udfordringer skaber innovation og nye produkter.

Vi introducerer ClearWin – en smart, overkommelig og effektiv måde til kontinuerlig desinficering af  håndlister på rulletrappe og rullende fortove uden brug af kemikalier eller manpower.
ClearWin er testet og certificeret med en effektivitet  på >99,9% reduktion af sygdomsfremkaldende bakterier og vira.

CLEARWIN UV-C håndliste desinficering for rulletrapper og rullende fortove.

99,9>% desinficering af alle kendte vira og bakterier på håndlister på rulletrapper og rullende fortove.
En sikker og driftsøkonomisk løsning – og den eneste løsning der tilbyder kontinuerlig desinficering af håndlister – uden brug af kemikalier eller manpower!

Statistikken og den offentlige mening viser klart, at flertallet af mennesker, der bruger rulletrapper, og som ikke holder fast i håndlisten, fravælger dette ud frfa en bekymring for at pådrage sig en infektion ved kontakten.
Dette forårsager årligt talrige faldskader, der kunne være undgået, hvis der var vished for, at gelænderet var desinficeret. Det kan ClearWin hand Rail Sanitizer sørge for!

Odatering følger – men spørg for nærmere info.