Rådgivning og produkter

Vi tilbyder såvel produkter som rådgivning og komplette løsninger.

Filtreret FAR UV-C – 222nm

Vi har som udgangspunkt løsninger baseret på alle kendte teknologier til desinficering, men der hvor vi ser det største potentiale, er inden for den nye spændende teknologi:
Filtreret FAR UV-C
Filtreret FAR UV-C er den eneste eksisterende teknologi der tilbyder kontinuerlig desinficering af luft og overflader – også samtidig med, at der er mennesker eller dyr til stede!

FAR UV-C til desinficering har været kendt i mange år, men først i 2020 med udviklingen af et særligt båndpass filter, der bortfiltrer alle andre bølgelængder end 222nm, er teknologien blevet anvendelig til brug i forbindelse med dagligdags aktivitet uden skadevirkning på dyr og mennesker.

Konventionelt UV-C lys

Konventionelt UV-C lys med en bølgelængde omkring 254nm har i årtier været anerkendt som værende yderst effektivt mod alle mikrober og længe været anvendt i forbindelse med desinficering af overflader, luft og vand.
UV-C lys på 254nm virker, ligesom Filrereret FRA UV-C, mod alle mikrober – det være sig bakerier, vira sporer etc. sporer, men har en begrænsning i anvendelsen, da de 254nm gør, at lyset kan forårsage skader på huden og øjnene. Det betyder, at UV-C stiller strenge krav til sikkerheden, og kun  anvendes fuldt indkapslet eller når der ikke er mennesker eller dyr til stede.
Konventionel UV-C er dog en yderst kosteffeffektiv teknologi, og væsentligt billigere end FAR UV-C, hvorfor det til nogle applikationer stadig vil være den mest optimale løsning.
Lad os sammen kigge på jeres behov, og finde den mest optimale løsning til applikation?

Alt det andet…..

I de tilfælde, hvor Filtreret FAR UV-C eller konventionelt UV-C ikke er den rigtige løsning, har vi et arsenal af andre teknologier vi kan sætte i spil:
Vi har bla. løsninger med mekanisk rensning (ofte kombineret med indkapslet UV-C), nanocoating med langtidsvirkning, Ozon, damp og ultralyd samt diverse desinficerende og/eller filtrerende units til luft (og vand), såvel som stand alone units eller f.eks. til indbygning i ventilationssystemer etc. så der er god sandsynlighed for, at vi kan finde den helt rigtige løsning – og ellers udvikler vi gerne nye løsninger i samabejde med jer.
Stort set alt kan lade sig gøre, så kontakt os endelig hvis ikke I har fundet den rigtige løsning endnu!

Vi ser frem til samarbejdet og at være en del af jeres løsning!