Steri-Bot 2020

Steri-Bot2020Avanceret desinficeringsrobot der både kan arbejde med UV-C og desinficerende væsker.

Markedets smarteste desinficeringsrobotDet er med stor glæde at vi kan introducere vores seneste produkt i rækken af produkter til desinficering – den avancerede Steri-Bot2020, som vi netop har sikret os agenturet på.

Robotten er let at programmere og navigerer ved hjælp af LIDAR og sensorer kombineret med AI, og kan autonomt navigere i forskellige miljøer – og også selv køre uden om forhindringer og evt. mennesker.
Robotten er udstyret med 4 kraftige  UV-C rør der hvert giver >200µW/cm² og har endvidere indbygget funktion til “Ultra Tør tåge” desinficering med f.eks. Hydrogenperoxid (Brintoverilte) eller en af vore langtidsvirkende desinficeringsvæsker.

“Ultra Tør tåge” er en betegnelse for forstøvning med dråbestørrelser under 10µm, og den efterlader ikke en våd hinde på de overflader den rammer, men opretholder den desinficerende effekt alligevel. Tågen fordeles jævnt via de 6 indbyggede dyser, og sikrer en desinficeringsgrad af luften den rammer på ≥99,9% (Brintoverilte).

Anvendes i stedet en af vore nanobaserede væsker med Titanium oxid kan opnås en langtidsvirkning på overflader og en generelt højere virkningsgrad af robottens desinficering.
Titanium Oxid er en kraftig Oxidant der, når den bestråles med (UV-C) lys frigiver frie radikaler der  nedbryder cellemembranen i virus og bakterier. Den photocatalytiske proces, (bestråling) accelerer frigivelsen af frie radikaler, og på den måde kan opnås en desinficerende virkning med kortere eksponeringstid med UV-C og/eller over større arealer, og en desinficerende virkning der forbliver virksom over længere tid, afhængig af overflade og  “slitage”
Op til >14 dage på f.eks. vægge og vandrette flader uden slitage, tilsvarende mindre på befærdede områder.

Robotten er udstyret med en 15 liter væske beholder og et kraftigt Lithium batteri på 15Ah, der sikrer kontinuerlig drift op til 8 timer før genopladning/opfyldning.
Når den trænger til opladning eller efter endt job, vender den selv tilbage til sin dok, der også fungere som ladestation.
Efter hvert endt job, genereres en logfil der viser hvor robotten har arbejdet, tidsrum og forbrug af desinficeringsvæske og bestrålingsniveau, så man kan verificere desinfektionen.
Robotten kan fungere som en collaborative (samarbejdende) robotter og indgå i gruppe andre robotter om større opgaver, og er endvidere udstyret med et elevator IoT modul, der sætter den i stand til på egen hånd at tage elevatoren til en anden etage og der fortsætte desinficeringsarbejdet.
(Dette forudsætter dog, at elevatoren er  forberedt for dette)

Brugen af AI giver mulighed for , at flere robotter kan samarbejde om større opgaver.Brugen af AI, avancerede algoritmer og nyudviklet software giver mulighed for, at flere robotter kan samarbejde om større opgaver.

Det første eksemplar lander i anden halvdel af januar.

Vi forventer, at vores demo robot ankommer i slutningen af januar, og så er vi klar til at vise den frem – enten hos os eller hos jer, hvor I bedre kan få en idé om mulighederne i denne nye robot.

….. Og har vi husket at nævne, at den er væsentligt billigere end andre gode UV-C robotter på det danske marked, og at vi endvidere tilbyder leasing med servicekontrakt og automatisk levering af forbrugsmidler?
Det kan næste ikke være nemmere at komme i gang?

Kontakt os gerne for nærmere info og evt. booking af demonstration.