Tågeforstøvning af desinficerende væsker – “Foggers”

“Steri-Mist” ULV COLD FOGGER

op til 5 timers drift pr. opladning

10 liters rygbåren og batteridrevet elektrostatisk forstøver med driftstid op til 5 t pr. opladning.

Til brug i forbindelse med udlægning af vores langtidsvirkende Zoono og andre desinficerende væsker, har vi forskellige “Foggere”, der er  elektriske forstøvere som arbejder ved ultralyd, elektrostatisk eller simpel pumpeteknik.
De elektrostatiske typer “oplader” partiklerne/dråberne så de bliver statisk elektriske og “suger” sig fast på de overflader de rammer.

Foggerne forstøver væskerne meget fint, med dråbestørrelse ned til 5 µm *, så det er hurtigt og sikker at desinficere udstyr og overflader m.v. i f.eks. plejehjem, offentlig transport, lufthavne, landbruget, motionscentre, læge- og tandlægekonsultationer, omklædningsrum, butikker og alle andre steder, hvor det giver værdi, løbende at desinficere overflader, håndtag og udstyr med videre.

Vi har flere forskellige typer forstøvere i programmet – fra de små batteridrevne typer til f.eks. kontorer, venteværelser og receptioner m.v. og op til store rygbårne eller mobile foggere til store arealer i f.eks. tog, skibe, fly, sportshaller, landbruget og lufthavne etc.

 

Billig batteridrevet forstøver

Den simpleste model i vort program af forstøvere, Steri-Mist ML800

Den mindste type vi har er den batteridrevene Steri-Mist ML-800 til kr. 1.295,-
Den indeholder op til 800ml. desinficeringsvæske og kan køre op til 3 timer på en opladning.
Dråbestørrelse 30-50 µm

En god “mellemstørrelse til kontorer, køkkener, plejehjem, busser eller togvogne vores Steri-Mist 3T130
der har variabel dråbestørrelse fra 10-150 µm og fås i en 230V version til 1.995,- eller en batteridrevet version til kr. 3.850,-

5L elektrostatisk forstøver m dråbestørrelse 10-150µm

5L elektrostatisk forstøver til 230V eller m. batteri

 

 

 

*) Ved dråbestørrelse under 10 µm taler man om “tør tåge” hvilet betyder, at dråberne ikke danner en våd hinde på overfladerne.
Dette gør sig gældende for for flere af vores større forstøvere og ligeledes også for vores desinficeringsrobot.

 

 

Samtlige vores forstøvere kan arbejde med de desinficeringsvæsker vi tilbyder, så som så som det langtidsvirkende Zoono, Hydrogen Peroxid (H2O2) (Brintoverilte) og Hypoklorsyre (HOCI) og vil ligeledes kunne anvendes med de fleste andre vandige desinificeringsmidler.

 

Kontakt os venligst for yderligere info og/elelr evt. testudstyr til afprøvning hos jer.