Om os

Mikrobefri Skandinavien Aps
er stiftet af Thomas Uwe Jørgensen og Steen Hensch i efteråret 2020, som en direkte konsekvens af Covid-19 pandemien.

Vi har i vores søgning efter egnede produkter til desinfektion og sygdomsforebyggelse oplevet en generel mangel på viden samt egnede løsninger, og en masse mere eller mindre seriøse produkter og udsagn.
I erkendelse af, at viden om tilgængelige, virksomme løsninger er begrænset, og markedet er svært at gennemskue, valgte vi at starte Mikrobefri Skandinavien, for at gøre dette mere tilgængeligt og gennemskueligt – også for dem der ikke er eksperter udi diciplinen.

Seriøs rådgivning og seriøse produkter samlet ét sted!

Der er mange forebyggende løsninger i markedet – nogle bedre end andre.

Steen Hensch

Steen Hensch

Salg, projektering og finansiering

Steen er manden med den brede viden omkring vore produkter og løsninger
Han er nysgerrig og innovativ, og har tidligere arbejdet med bla. biologisk oprensning af forurenet jord, Ultralyd & damp samt Ozon til rengøring og desinficering samt en bred vifte af alternative teknologier til bla. fødevareproduktion og konservering, energioptimering og andre mindre kendte- og anvendte teknologier, som først nu er ved at se dagens lys for alvor.

Steen er også manden der kan hjælpe jer med en evt. finansiering via leasing af jeres produkter, såfremt der ikke lige er penge på budgettet nu og her.

Steen kan kontaktes på:
tlf. +45 2810 7909
eller mail:
steen@mikrobefri.dk

Thomas Uwe Jørgensen

Thomas Uwe Jørgensen

Salg, projektering og teknik

Thomas er en kommercielt orienteret "tekniknørd" og ansvarlig for vore agenturer samt indkøb, leverandørkontakt og support - og også med på salgssiden.
Thomas har en mangeårig baggrunde inden for rådgivning og salg af bla. automation og elektronik samt energirigtig belysning, og har i mere end 12 år drevet virksomheden Upgraders Energi Aps, der arbejder med rådgivning og løsninger inden for energioptimering i det professionelle segment.

Mikrobefri er etableret med baggrund i Upgraders Energi, da vi her kunne se et behov for bedre løsninger og rådgivning inden for desinfektion & sterilisering.
Thomas brænder for teknik og de gode løsninger, og motiveres af at finde gode nye produkter og teknologier eller nye anvendelsesområder for kendte teknologier ,og nørd-siden gør, at han - selvom det er relativt nyt, allerede ved mere end de flest omkring løsninger til desinficering, deres anvendelsesområder, udfordringer og begrænsninger og ny viden kommer til på daglig basis - og han tager altid gerne imod en udfordring!

Thomas kan kontaktes på:
tlf. +45 4050 1939
eller mail:
thomas@mikrobefri.dk

Vores samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

Specialisterne på deres respektive områder

Der kunne skrives bøger, om alt det vi ikke ved om desinficering, - og det er der nok også blevet!
Vi har derfor allieret os med nogle af de førende leverandører, videncentre og kapaciteter på området, så vi altid er ajour med viden og kan trække på specialisterne, når det bliver lidt mere "langhåret"
Vi arbejder kun med anerkendte teknologier og leverandører, og tilstræber at have de bedste- og bedst dokumenterede produkter i vores portefølje.

..... og vi kan løfte sløret for, at vi har nogle endog rigtig spændende produkter i pipeline.
Dels vores egenudviklede hånd desinficerings apparat, der vil kunne revolutionere markedet og den måde vi desinficere hænderne på i dag, og dels andre spændende teknologier og produkter der har god synergi med de nuværende produkter og løsninger, og vil styrke os alle i kampen mod skadelige og sygdomsfremkaldende mikroorganismer.

STAY TUNED!