Nye produkter på vej

Vi afsøger løbende markedet for at finde de produkter og teknologier der kan hjælpe os i kampen mod sygdomsfremkaldende mikrober og andre løsninger der kan give bedre indeklima,  så kig ind med passende mellemrum, eller kontakt os, hvis du har en særlig problemstilling du ikke kan finde løsninger til her på siderne.

UV-C og spreydesinficering

UV-C og væske desinficering

Af nye produkter på vej er bla. en billig robot til desinficering der arbejder med en kombination af  UV-C lys og en ny, miljørigtig sprycoating der giver en langtids desinficerende effekt på alle overflader og som er uskadelig for mennesker og dyr. UV-C giver den umiddelbare steriliserende virkning og coatingen efterfølgende, kan holde overfladerne mikrobefri op til en måned ad gangen.
Den desinficerende væske kan naturligvis også blot påføres udstyr og overflade ved simpel påsmøring og giver en langtidsholdbar effekt på alle overflader. Kan endvidere bruges dirkte på huden, hvor den kan holde f.eks. hænderne sterile op til 24 timer, så vask og afspritning kan reduceres til en gang i døgnet.

Vi arbejder endvidere på selv at udvikle en enhed til håndesinficering, baseret på en helt ny teknologi der betyder, at det ikke længere vil være nødvendigt med hyppig håndvask og afspritning som vi kender det i dag, og som i især i skolerne og daginstitutioner giver problemer med “ødelagte” hænder.
Mere om dette følger snarest!

Verden er for altid forandret, og vi har alle erfaret vigtigheden af at forebygge og undgå smittespredning, og nu ser det jo heldigvis ud til at Coronaen snart er kontrol. Det bliver en befrielse for hele verdenen, men samtidig kan vi jo se, at de forebyggende tiltag for Corona har haft en positiv effekt på andre infektionssygdomme, så der vil fremover være et behov og øget bevågenhed på produkter og løsninger der kan bruges forebyggende.
Det giver tryghed, mindre sygefravær og generelt bedre trivsel, – og i sidste ende bedre økonomi for såvel samfundet som virksomhederne, så lad os fortsætte ad denne vej!